Parastapalvelua.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Kuntien Tiera pyrkii takaamaan parastapalvelua.fi saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi (EU) 2016/2102, annettu 26 päivänä lokakuuta 2016, julkisen sektorin elinten verkkosivustojen ja mobiilisovellusten saavutettavuudesta (EUVL L 327, 2.12.2016, s. 1). täytäntöönpanemiseksi annettu kansallinen lainsäädäntö] mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee parastapalvelua.fi verkkopalvelua.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Osittain-saavutettava

EI saavutettava sisältö

Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 noudattamatta jättäminen

Verkkopalvelun osissa on haasteita saavutettavuudessa. Kuntien Tiera on julkaisemassa uutta saavutettavaa palvelua helmikuussa 2021.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 28.9.2020. Selosteen on laatinut kolmas osapuoli saavutettavuuskalselmoinin perusteella.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme? Ilmoita siitä meille ja teemme parhaamme, jotta voimme tarjota tiedot ja sisällöt saavutettavassa muodossa niin pian kuin mahdollista! Voit ottaa yhteyttä joko sähköpostilla. Sähköpostiosoite palautteen antamiseksi: psop@tiera.fi

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvaatimukset.fi-sivustolla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

Puhelinnumero vaihde 0295 016 000